Onderhoud

FOTO_PAGINA_SERVICE_540

 

Nadat een project door S.air is opgeleverd en goedgekeurd is door de brandweer en/of controleorganisme, hebben wij de mogelijkheid om U een onderhoudscontract voor te stellen. Aangezien deze installaties als brandbeveiliging dienen, is het letterlijk van levensbelang dat de installaties regelmatig worden onderhouden.

Daarom bieden wij onderhoudscontracten aan om te kunnen garanderen dat de installatie welke door ons is geleverd op dezelfde manier blijft werken zoals deze is ontworpen en bij oplevering is overhandigd.

Tevens kunnen we met preventief onderhoud storingen voorkomen.  Zodoende blijft u als klant verzekerd van een goed werkend en veilig ventilatie-en detectiesysteem.

Mocht u dan onverhoopt een storing aan uw ventilatiesysteem constateren kunt u altijd contact met ons opnemen voor een interventie.

Bij een storingsmelding zullen wij allereerst telefonisch met de klant of beheerder proberen de storing te verhelpen of de exacte oorzaak van de storing proberen te achterhalen.

Indien het niet mogelijk is de storing telefonisch te verhelpen, hebben wij eigen servicemonteurs in dienst om de storing op locatie op te lossen. U kan ons ook altijd vrijblijvend een voorstel vragen voor het onderhoud van een bestaande installatie. Onze contracten kunnen ook uitgebreid worden met een 24/24 uur 7dagen op 7 –service.

Onderstaand e-mailadres kan U dan ook gebruiken om al uw vragen betreffende dit item te verzenden.

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.